Search found 33 matches

by mikechitwood
November 11th, 2019, 9:30 pm
Forum: Theme Installation, Settings & Configuration, Problem, Error & Bug
Topic: Menu now working
Replies: 3
Views: 216

Re: Menu now working

HI Support,

I have email you the access requested.

Thank You.
Mike Chitwood
by mikechitwood
November 5th, 2019, 9:34 pm
Forum: Theme Installation, Settings & Configuration, Problem, Error & Bug
Topic: Menu now working
Replies: 3
Views: 216

Menu now working

Hi Support,

My Menu items have stopped working properly and format is wrong on both PC & Mobile applications.
Can you provide some suggestions to correct please?

https://mikechitwood.com

Regards,
Mike Chitwood
by mikechitwood
March 15th, 2019, 8:10 pm
Forum: Theme Installation, Settings & Configuration, Problem, Error & Bug
Topic: Slider on Home page not loading
Replies: 8
Views: 1136

Re: Slider on Home page not loading

Hi Support,

Your work has seemed to resolve the issue now - Thank You.

Cheers,
Mike Chitwood
by mikechitwood
March 12th, 2019, 7:47 pm
Forum: Theme Installation, Settings & Configuration, Problem, Error & Bug
Topic: Slider on Home page not loading
Replies: 8
Views: 1136

Re: Slider on Home page not loading

Hi Support,

Any idea's on this?

Thank You,
Mike Chitwood
by mikechitwood
March 8th, 2019, 2:40 am
Forum: Theme Installation, Settings & Configuration, Problem, Error & Bug
Topic: Slider on Home page not loading
Replies: 8
Views: 1136

Re: Slider on Home page not loading

Hi Support,

My theme will not allow me to change my master slider featured image.
Please advise as this current featured image master slider is still not loading correctly in Google Chrome (which is why looking to change the image to troubleshoot).

Regards,
Mike Chitwood

https://mikechitwood.com
by mikechitwood
February 13th, 2019, 3:12 am
Forum: Theme Installation, Settings & Configuration, Problem, Error & Bug
Topic: Slider on Home page not loading
Replies: 8
Views: 1136

Re: Slider on Home page not loading

Hi Support, My slider on the home page is not loading properly with Google Chrome. I have checked this with 3 different windows/pc computers. Loads fine in IE, Firefox and iOS and Safari however Google Chrome is not loading Home page master slider. https://mikechitwood.com Please advise? Mike Chitwood
by mikechitwood
January 31st, 2019, 12:20 am
Forum: Theme Installation, Settings & Configuration, Problem, Error & Bug
Topic: Slider on Home page not loading
Replies: 8
Views: 1136

Slider on Home page not loading

Hi Support,

My slider on the home page is not loading properly with Google Chrome.
https://mikechitwood.com

Any thoughts?

Mike Chitwood
by mikechitwood
October 23rd, 2018, 7:21 pm
Forum: Theme Installation, Settings & Configuration, Problem, Error & Bug
Topic: Updating Guardian v1.8.1
Replies: 3
Views: 854

Re: Updating Guardian v1.8.1

Hi Support,

When I unzip and install v1.8.1 and then delete previous Guardian Pro, my errors state the Child Theme "has no Parent Theme installed"
Please advise as I have reinstalled the Guardian Pro backup at the moment.

Regards,
Mike Chitwood
by mikechitwood
October 22nd, 2018, 11:14 pm
Forum: Theme Installation, Settings & Configuration, Problem, Error & Bug
Topic: Updating Guardian v1.8.1
Replies: 3
Views: 854

Updating Guardian v1.8.1

Hi Support, Per your YouTube instructions, I have downloaded the ZIP file for Guardian v1.8.1 and used File Zilla to move into themes folder on my host. Questions are: Do I unzip in that same folder? I'm running a Child Theme with the customization's and should I remove the previous Parent Guardian ...
by mikechitwood
December 9th, 2017, 12:23 am
Forum: Theme Installation, Settings & Configuration, Problem, Error & Bug
Topic: Header Logo - Solved
Replies: 8
Views: 2015

Re: Header Logo

Hi Support,

Your suggestion:
@media(max-width:768px){
#header .navbar-brand {
margin-left: 60px;
}
}

did not work....header logo still covers some of menu on Ipad/Tablet view

Any ideas?

Go to advanced search