Search found 7205 matches

by support_staff
November 16th, 2019, 10:41 am
Forum: Plugin Problem, Errors & Bugs
Topic: Photos not showing on the front end
Replies: 1
Views: 440

Re: Photos not showing on the front end

Hi, I have visited your gallery URL and there is all the images are loading properly. I can't understand which images you are talking about so please send me a clear screenshot of that issue and your site temp access on our email address. here - lizarweb@gmail.com So we can check and fix as well. Th...
by support_staff
November 13th, 2019, 6:30 pm
Forum: Theme Installation, Settings & Configuration, Problem, Error & Bug
Topic: Customizing Theme only shows Widgets
Replies: 1
Views: 261

Re: Customizing Theme only shows Widgets

Hello,

Yes the Pro THEME has THEME-OPTIONS under appearance Tab.

Please watch this video - https://www.youtube.com/watch?v=SmYXD5i ... -5nxr6pwR-

Thanks
by support_staff
November 11th, 2019, 1:57 pm
Forum: Theme Installation, Settings & Configuration, Problem, Error & Bug
Topic: Menu now working
Replies: 2
Views: 192

Re: Menu now working

Hello,

Please can you share me your site admin login - access on my email lizarweb (at) gmail (dot) com

Thanks
by support_staff
November 9th, 2019, 11:09 am
Forum: Ultimate Responsive Image Slider Pro
Topic: The Ultimate Responsive Image Slider Pro does not load
Replies: 1
Views: 176

Re: The Ultimate Responsive Image Slider Pro does not load

Hi,

Thanks for using our plugin.

Please provide your site temp access on our email address - lizarweb@gmail.com

So we will check and fix this issue as well.

Thanks
by support_staff
November 4th, 2019, 6:46 pm
Forum: Theme Installation, Settings & Configuration, Problem, Error & Bug
Topic: Update to 3.4 error
Replies: 1
Views: 135

Re: Update to 3.4 error

Hello.

Kindly please contact to my email - lizarweb {at} gmail {dot} com

Thanks
by support_staff
October 31st, 2019, 3:54 pm
Forum: Admin Custom Login Pro
Topic: Math problem input box inop
Replies: 1
Views: 347

Re: Math problem input box inop

Hi rcadden,

Thanks for using the Admin Custom Login Pro plugin.
Sorry for that but I didn't get the issue please share a screenshot of the issue so I can understand then I will fix it as well.

Thanks
by support_staff
October 11th, 2019, 12:33 pm
Forum: Theme Installation, Settings & Configuration, Problem, Error & Bug
Topic: Remove link to each service
Replies: 3
Views: 606

Re: Remove link to each service

Hello.

You can change the ' number of service ' from >> Appearance > Theme-Options > Home Option > Services Option .

And if you wish not to link your service to another page just leave the ' Service Link ' as blank.

Thanks
by support_staff
October 10th, 2019, 1:14 pm
Forum: Plugin Problem, Errors & Bugs
Topic: Short Code messing with page
Replies: 5
Views: 855

Re: Short Code messing with page

Hi 3d-data,

Please describe your issue in detail send me the screenshots and page URL so we can provide you the solution as well.

Thanks
by support_staff
October 3rd, 2019, 6:50 pm
Forum: Theme Installation, Settings & Configuration, Problem, Error & Bug
Topic: Red more tag does not work ?
Replies: 1
Views: 324

Re: Red more tag does not work ?

Hello user,
Thank you for using my theme.
Kindly Note : Read More tag only works for the Posts of the theme not with the Page.
Thanks
by support_staff
September 27th, 2019, 10:35 am
Forum: Plugin Problem, Errors & Bugs
Topic: Short Code messing with page
Replies: 5
Views: 855

Re: Short Code messing with page

Hi
Ok, Please send me your site temp access on our mail address - lizarweb@gmail.com
Also, send me the screenshot of that so we can check and fix it as well.

Thanks

Go to advanced search