Weblizar Slider Problem

Ask Theme Settings & Configuration Related Issues Here

Moderator: forum_m

Post Reply
jhodgden
Posts: 6
Joined: September 4th, 2014, 5:40 am

Weblizar Slider Problem

Post by jhodgden » September 4th, 2014, 10:54 pm

I am only using one slide/picture and I need to remove the black line at the bottom of the image. I attached a screenshot of the issue. Please let me know how to fix it. Thanks.
Attachments
example.jpg

User avatar
admin
Site Admin
Posts: 2880
Joined: June 5th, 2014, 1:03 am

Re: Weblizar Slider Problem

Post by admin » September 5th, 2014, 12:57 am

Hi,

You can hide that small black line from SLIDER using Custom CSS rules.

Just go to Weblizar Options > Home Tab > Custom CSS

Put this CSS in this box

Code: Select all

.ei-slider-thumbs li {display:none;}
Save it and check it.

Thanks

jhodgden
Posts: 6
Joined: September 4th, 2014, 5:40 am

Re: Weblizar Slider Problem

Post by jhodgden » September 5th, 2014, 1:02 am

Perfect. Thanks for your help.

jiipee2014
Posts: 2
Joined: November 26th, 2014, 12:28 am

Re: Weblizar Slider Problem

Post by jiipee2014 » November 26th, 2014, 2:01 pm

Re: Weblizar Slider Problem
Postby admin » September 5th, 2014, 12:57 am
Hi,

You can hide that small black line from SLIDER using Custom CSS rules.

Just go to Weblizar Options > Home Tab > Custom CSS

Put this CSS in this box

Code: Select all
.ei-slider-thumbs li {display:none;}


Save it and check it.

Thanks

This doesn't seem to work with given code - well, how to get rid of black slider box? If I leave slider title off, there appears text "No title" in that black box!

-jp-

User avatar
admin
Site Admin
Posts: 2880
Joined: June 5th, 2014, 1:03 am

Re: Weblizar Slider Problem

Post by admin » November 26th, 2014, 6:38 pm

@jiipee2014: Make sure you are doing correct step, Coz It worked for our other user.

Thanks

Post Reply

Return to “Theme Settings & Configuration”