Page 1 of 1

Moving Content

Posted: March 11th, 2016, 5:47 am
by katalyst
I was testing out the free version and I have two galleries set up already. How can I move these into the paid/pro version?

Re: Moving Content

Posted: March 11th, 2016, 10:11 am
by admin
Hi katalyst,

Sorry! but you need re-create gallery into pro version.

We have more settings and functionality in pro that's why re-create to gallery again.

If you need help into re-create them then let us know we will do it for you.

Send the admin access details here - lizarweb[at]gmail[dot].com

Thanks

Re: Moving Content

Posted: August 26th, 2016, 11:10 am
by fweal_com
Can you try to connecting move the existing file from free version to Pro version. it's does not good if we need to re-create again because i already have a lot of picture in free version before.

Re: Moving Content

Posted: August 27th, 2016, 10:20 am
by support_staff
Hi fweal_com,

Sorry! but you need re-create gallery into pro version.

If you need help in re-creating them the galleries.. let us know we will do it for you. You can send the temp access at- lizarweb[at]gmail[dot]com

Thanks

Re: Moving Content

Posted: September 4th, 2016, 1:59 am
by fweal_com
Thank you. i already solve it by create link to old version.

fweal