Portfolio page problem

Ask Enigma Premium Theme Installation, Settings & Configuration, Problem, Error & Bug Related Issues Here

Moderator: forum_m

Post Reply
tekniksinc
Posts: 16
Joined: August 23rd, 2016, 11:26 pm

Portfolio page problem

Post by tekniksinc » May 2nd, 2019, 3:41 pm

Hello there,

I have installed the 3.2 version of the template and I'm seeing an issue with the portfolio page.
I have 3 portfolio categories and around 35 portfolio items in these categories.

So, in portfolio page I see 4 options "ALL, category1, category2, category3"
In ALL, i get 10 items.
When I select one of the other categories, it only searches in these 10 items and displays those among those 10.
If I haven't inserted a portfolio item for a long time in category3 for example, and have more than 10 items in the other 2 categories, when I select category3, the result is empty.

Is there a way to make it search in the rest of the portfolio items, or a way to increase the 10 appearing in the ALL option, so that the rest of the categories show more results?

Thanks in advance.

support_staff
Posts: 7199
Joined: February 26th, 2015, 1:40 pm

Re: Portfolio page problem

Post by support_staff » May 3rd, 2019, 3:07 pm

Hello,

Please share your site temp access at our email id which is lizaerweb@gmail.com

Note: Please mention this forum link also in the mail

Thanks.

support_staff
Posts: 7199
Joined: February 26th, 2015, 1:40 pm

Re: Portfolio page problem

Post by support_staff » May 7th, 2019, 3:22 pm

Hello,

Your issue is fixed. Please check your site.

Let us know if any query.

Thanks.

tekniksinc
Posts: 16
Joined: August 23rd, 2016, 11:26 pm

Re: Portfolio page problem

Post by tekniksinc » May 8th, 2019, 12:46 pm

Hello again,
everything seems to be ok now! thanks a lot!!

support_staff
Posts: 7199
Joined: February 26th, 2015, 1:40 pm

Re: Portfolio page problem

Post by support_staff » May 10th, 2019, 10:42 am

You're most welcome :)

Post Reply

Return to “Theme Installation, Settings & Configuration, Problem, Error & Bug”