Additional CSS Section not working

Ask Enigma Premium Theme Installation, Settings & Configuration, Problem, Error & Bug Related Issues Here

Moderator: forum_m

Post Reply
srknklc
Posts: 5
Joined: January 19th, 2018, 11:20 pm

Additional CSS Section not working

Post by srknklc » July 24th, 2019, 10:55 pm

Hi
My site is mdsmakina.com .
I have added some additional codes in additional CSS. Everything seems Ok but when I open the page in Chrome, IE browsers.
Most of the changes disappear.
Page Link : http://mdsmakina.com/pvc-bantli-konveyor-imalati/
Working Fine Screenshot: Image
Seen in browser :Image

support_staff
Posts: 7199
Joined: February 26th, 2015, 1:40 pm

Re: Additional CSS Section not working

Post by support_staff » July 25th, 2019, 10:32 am

Hi,

Please tell me in which browser you have tested the site, where the layout looks good. Because I have tested in all browser but the layout looks the same in all browser.

Thanks.

srknklc
Posts: 5
Joined: January 19th, 2018, 11:20 pm

Re: Additional CSS Section not working

Post by srknklc » July 26th, 2019, 3:31 pm

Hi

I want the layout to be seen as in the first picture. In IE,Chrome it is seen as in the second one. The Featured İmage is too , the text column is bigger than I arranged, etc. I cleared the Browser cache but it did not help.
Thanks

support_staff
Posts: 7199
Joined: February 26th, 2015, 1:40 pm

Re: Additional CSS Section not working

Post by support_staff » July 27th, 2019, 2:59 pm

But I have tested it many times and found the layout same in all browser.

Post Reply

Return to “Theme Installation, Settings & Configuration, Problem, Error & Bug”