Menu does not work properly

Ask Enigma Premium Theme Installation, Settings & Configuration, Problem, Error & Bug Related Issues Here

Moderator: forum_m

User avatar
ralph024
Posts: 24
Joined: November 22nd, 2014, 3:35 am

Menu does not work properly

Post by ralph024 » March 6th, 2015, 5:38 pm

Hi,

I have the following problem:
When I use the button Programma's, it sends me not to the corresponding page.
While the sub menus are working fine! (See attachment01 frontpage)

Does it need some other settings at the menu structure? (See attachement: Daschboard menu structure)

My website link is: http://www.florusseotc.nl

Thanks.
Attachments
screen01.jpg
attachment01 frontpage
screen02.jpg
Daschboard menu structure

support_staff
Posts: 7236
Joined: February 26th, 2015, 1:40 pm

Re: Menu does not work properly

Post by support_staff » March 6th, 2015, 6:26 pm

hi

Put this js code at the end of the file enigma-premium/js/enigma_theme_script.js

Code: Select all

 $(".nav .dropdown-toggle").click(function () {
    window.location = $(this).attr('href');
    });
Save the changes.

Thanks

User avatar
ralph024
Posts: 24
Joined: November 22nd, 2014, 3:35 am

Re: Menu does not work properly

Post by ralph024 » March 6th, 2015, 6:30 pm

Hi support_staff,

Unfortunately it doesn't work

support_staff
Posts: 7236
Joined: February 26th, 2015, 1:40 pm

Re: Menu does not work properly

Post by support_staff » March 6th, 2015, 6:41 pm

replace $ to jQuery
use this-

Code: Select all

jQuery(".nav .dropdown-toggle").click(function () {
    window.location = jQuery(this).attr('href');
    });


User avatar
ralph024
Posts: 24
Joined: November 22nd, 2014, 3:35 am

Re: Menu does not work properly

Post by ralph024 » March 6th, 2015, 6:47 pm

Hi support_staff,

Unfortunately this doesn't work either.

When I click on "Programma's" , The submenus are there and also work, but the button "Programma's" doesnt work. (it doesnt send to the page "Programma's")

Thanks

support_staff
Posts: 7236
Joined: February 26th, 2015, 1:40 pm

Re: Menu does not work properly

Post by support_staff » March 6th, 2015, 7:10 pm

This should work.

When I'm applying this code on your live website using developer tools it's working fine.

Try using this code on another file maybe in menu.js/enigma-footer-script.js.

Thanks.

User avatar
ralph024
Posts: 24
Joined: November 22nd, 2014, 3:35 am

Re: Menu does not work properly

Post by ralph024 » March 6th, 2015, 7:50 pm

Hi,

i used the code in various files, and its working!
But now I cant't open the submenus, this because they are very briefly visible.

When I go with the cursor on the button "Programma's" the menu with the submenu's is not opening (mouse over)

Sorry...

support_staff
Posts: 7236
Joined: February 26th, 2015, 1:40 pm

Re: Menu does not work properly

Post by support_staff » March 9th, 2015, 4:56 pm

Hi,
Put that code at the end of /js/enigma-footer-script.js file it's working fine there.
Thanks

User avatar
ralph024
Posts: 24
Joined: November 22nd, 2014, 3:35 am

Re: Menu does not work properly

Post by ralph024 » March 10th, 2015, 4:19 pm

Hi,

Would you be able to look to my website?
I now have the script applied at the end of /js/enigma-footer-script.js

But now I can not use the submenus


Thanks

User avatar
admin
Site Admin
Posts: 2880
Joined: June 5th, 2014, 1:03 am

Re: Menu does not work properly

Post by admin » March 10th, 2015, 4:55 pm

Hi

Thanks for using our enigma theme.

We have update enigma theme and fixed the lot of issues.

Please download the latest theme package and use it.

But first create your site backup. After that upgrade the latest theme package.

Thanks

Post Reply

Return to “Theme Installation, Settings & Configuration, Problem, Error & Bug”