Title and underline doesn't hide on option.

Ask Plugin Installation, Settings & Configuration, Problem, Errors & Bugs Related issues Here

Moderator: forum_m

Post Reply
alefiny
Posts: 3
Joined: May 2nd, 2017, 3:50 pm

Title and underline doesn't hide on option.

Post by alefiny » May 2nd, 2017, 4:24 pm

Hi there, looks like the "Show Gallery Title" option is not working properly. I don't want to show the title and the line. Thanks for the help.
Attachments
Screen Shot 2017-05-02 at 3.51.06 AM.png
Screen Shot 2017-05-02 at 3.53.30 AM.png

support_staff
Posts: 7247
Joined: February 26th, 2015, 1:40 pm

Re: Title and underline doesn't hide on option.

Post by support_staff » May 4th, 2017, 11:33 am

Hello alefiny,
please share the gallery Url where you are using the plugin.
Thanks.

alefiny
Posts: 3
Joined: May 2nd, 2017, 3:50 pm

Re: Title and underline doesn't hide on option.

Post by alefiny » May 5th, 2017, 2:11 pm

I had to look for another solution, since I did not get response or support until now, two days later.

What is your return policy? I'm not planning on use it in the future.

support_staff
Posts: 7247
Joined: February 26th, 2015, 1:40 pm

Re: Title and underline doesn't hide on option.

Post by support_staff » May 5th, 2017, 5:15 pm

Hello alefiny ,
We are sorry for the inconvenience, the bug has been resolved, you can unzip the updated package. It will be working perfect.
Thanks.

alefiny
Posts: 3
Joined: May 2nd, 2017, 3:50 pm

Re: Title and underline doesn't hide on option.

Post by alefiny » May 6th, 2017, 2:40 pm

You didn't answer my question.

I don't want or plan to use your product, I had to look for another quick solution. I want my money back.

User avatar
admin
Site Admin
Posts: 2880
Joined: June 5th, 2014, 1:03 am

Re: Title and underline doesn't hide on option.

Post by admin » May 8th, 2017, 5:30 pm

Hi alefiny,

Just update plugin once.

We have fix this bug in Version 5.2. (If your still using version 5.2, just re-update it. Coz we didn't change the version)

Thanks

Post Reply

Return to “Plugin Installation, Settings & Configuration, Problem, Errors & Bugs”