Page 1 of 1

Nav Menu breaks after activating plugin

Posted: August 4th, 2017, 5:40 am
by ajf1130
I just spent 7 bucks on this and right when I activated it, it broke my nav menu and nothing displays. If I deactivate the plugin the nav menu is back. The funny thing is the Free version didn't break the nav menu.....

Re: Nav Menu breaks after activating plugin

Posted: August 4th, 2017, 2:17 pm
by support_staff
hi sir,

Please share the temp access of site to lizarweb[at]gmail[dot]com, we will fix the issue.

Thank you.

Re: Nav Menu breaks after activating plugin

Posted: August 4th, 2017, 2:18 pm
by support_staff
hi sir,

Please share the temp access of site to lizarweb[at]gmail[dot]com, we will fix the issue.

Thank you.