Back to album link not appearing

Ask any plugin errors & bugs related issues here

Moderator: forum_m

Post Reply
wgoodman
Posts: 2
Joined: March 18th, 2015, 12:13 am

Back to album link not appearing

Post by wgoodman » February 19th, 2019, 3:48 am

I enabled albums which is working fine, but when I get to the gallery, there is no back to Album link like your samples. Also, Is there a way to link to a gallery within an album? like a URL? or do I need to make a page for it?

support_staff
Posts: 7199
Joined: February 26th, 2015, 1:40 pm

Re: Back to album link not appearing

Post by support_staff » February 19th, 2019, 12:46 pm

Hi, wgoodman

We checked it and also we need to check In your server and demo sites to fix and find the better solution for it.
So please share your site temp access here - lizarweb@gmail.com

Thanks

wgoodman
Posts: 2
Joined: March 18th, 2015, 12:13 am

You need to add a space between the number and the "Photos in Gallery" text...

Post by wgoodman » February 20th, 2019, 12:48 am

Because of a deadline, I had to make the gallery pages instead of using the albums, but thanks for the offer,
While I am on this forum I wanted you to know that when I had the galleries using the albums I needed to add a space in the
responsive-portfolio-pro-short-code.php file
I added it between the number of photos and "Photos In Gallery".
Before I added it in the php file there was no space between the number and the type.
-Wayne

Post Reply

Return to “Plugin Problem, Errors & Bugs”