Search found 6 matches

by nehring
July 7th, 2016, 4:13 pm
Forum: Ultimate Responsive Image Slider Pro
Topic: slider sometimes only correct after refreshing
Replies: 1
Views: 668

slider sometimes only correct after refreshing

Hello, we have a slider on every post. Unfortunately there is the problem, that some sliders do not "open" immediately. Then you can see only the bullets and the slide description, but not the images. After refreshing the page it is displayed correctly. This happens only with some sliders, but I can...
by nehring
October 12th, 2015, 1:23 pm
Forum: Ultimate Responsive Image Slider Pro
Topic: Problems with coding in descriptions
Replies: 5
Views: 1019

Re: Problems with coding in descriptions

Great! That's it.

I addition, I had to delete the htmlentities from here

Code: Select all

htmlentities($desc)
Then everything was fine.

Thank you.
by nehring
October 9th, 2015, 7:05 pm
Forum: Ultimate Responsive Image Slider Pro
Topic: Problems with coding in descriptions
Replies: 5
Views: 1019

Re: Problems with coding in descriptions

Hello, unfortunately I cannot give you access to site admin. Could you give me any suggestions what the encoding problem could be? It comes only when editing the slide descriptions a second time. After clicking first time the "publish"-button of a new slider all descriptions are shown correctly on t...
by nehring
September 15th, 2015, 12:42 pm
Forum: Ultimate Responsive Image Slider Pro
Topic: Problems with coding in descriptions
Replies: 5
Views: 1019

Problems with coding in descriptions

Hello, just noticed some strange thing: When adding a new slider and a description everything is fine. But when I want to edit the description later, it is loaded without the German umlaute ä, ü, ö instead it looks like the following: " zeitgemäÃ�es ergonomisches Büromöbeldesign " It happens only...
by nehring
September 14th, 2015, 4:03 pm
Forum: Ultimate Responsive Image Slider Pro
Topic: changing default setting
Replies: 2
Views: 752

Re: changing default setting

Thank you.

Changes in urisp-layout-1.php are working.

Just want to set my personal default settings, width, color of bullets and arrowes etc. because I don't want to make settings every time I add a new slider in a new post.
by nehring
September 11th, 2015, 10:14 pm
Forum: Ultimate Responsive Image Slider Pro
Topic: changing default setting
Replies: 2
Views: 752

changing default setting

Hello, I want to change the default setting of Layout 1. But when I make changes in ultimate-responsive-image-slider-pro.php, maybe if I make a change here: "RISP_L1_Slider_Width" => "1000", If I change the width to "500" and add a new slider, it has no effect. The default setting of the new slider ...

Go to advanced search