Search found 23 matches

by adrienne
September 7th, 2017, 3:16 am
Forum: Theme Installation, Settings & Configuration, Problem, Error & Bug
Topic: several issues
Replies: 9
Views: 983

Re: several issues

OK, I sent you a new username and password
by adrienne
September 6th, 2017, 1:35 am
Forum: Theme Installation, Settings & Configuration, Problem, Error & Bug
Topic: several issues
Replies: 9
Views: 983

Re: several issues

Hi There,

IT had been more than a week ago since my last post. I got na email on the 26th of August telling me that temp acces changed its password but the problems are still there. Is there any progress?
by adrienne
August 26th, 2017, 2:50 am
Forum: Theme Installation, Settings & Configuration, Problem, Error & Bug
Topic: several issues
Replies: 9
Views: 983

Re: several issues

Hi, 1. I already have done that, everything was fine untill I updated the theme. The tekstbox was visible before I updated the theme. So the problem is still there. 2. Thanks! And the other issues? 3. outline of the portfoliopictures is different, while the size of the photo's are the same. On the w...
by adrienne
August 24th, 2017, 12:32 am
Forum: Theme Installation, Settings & Configuration, Problem, Error & Bug
Topic: several issues
Replies: 9
Views: 983

Re: several issues

Hi, OK, that's weird, I got an email telling me temp acces Weblizar changed its password. Anyway, I added you as a new user, deleted the other one and included the link to this forumpost. 1. "There is no text-box showing above the service section in your site" That's is the whole point, I added teks...
by adrienne
August 23rd, 2017, 1:16 am
Forum: Theme Installation, Settings & Configuration, Problem, Error & Bug
Topic: several issues
Replies: 9
Views: 983

Re: several issues

Great, thanks so far!
I gave you temp acces and included link to this forumitem in email
by adrienne
August 21st, 2017, 9:53 pm
Forum: Theme Installation, Settings & Configuration, Problem, Error & Bug
Topic: several issues
Replies: 9
Views: 983

several issues

Hi there! Recently there are several things not working/looking at my website as they used to. Updating the themes newest version didn't help, it even added some new issues. 1. the tekstbox above the service section is not showing 2. outline of the headerpictures is different, while the size of the ...
by adrienne
August 30th, 2016, 3:32 pm
Forum: Plugin Problem, Errors & Bugs
Topic: Gallery is not showing images
Replies: 8
Views: 1378

Re: Gallery is not showing images

Hi support staff,

Were you able to find out what the issue is?
Updaten to iOS 9.3.5 yesterday but that didn't fix the problem
by adrienne
August 21st, 2016, 1:39 am
Forum: Plugin Problem, Errors & Bugs
Topic: Gallery is not showing images
Replies: 8
Views: 1378

Re: Gallery is not showing images

Hi there!

I'm using iOS 9.3.4
by adrienne
August 20th, 2016, 12:50 am
Forum: Plugin Problem, Errors & Bugs
Topic: Gallery is not showing images
Replies: 8
Views: 1378

Re: Gallery is not showing images

I will add an image of what I mean; as you can see the big image in the middle is not showing
by adrienne
August 17th, 2016, 12:35 am
Forum: Plugin Problem, Errors & Bugs
Topic: several issues
Replies: 5
Views: 1126

Re: several issues

That's great news! I provided admin acces to my website

Go to advanced search