Search found 8 matches

by codepoet
February 2nd, 2018, 12:34 am
Forum: Plugin Installation, Settings & Configuration, Problem, Errors & Bugs
Topic: Page only loading
Replies: 13
Views: 4539

Re: Page only loading

STILL incorrect. There are 341 images, not 100.

PLEASE do not say it is fixed until it is fixed this time. AND fix your forum!! It shows errors when yu try to post a reply
by codepoet
January 17th, 2018, 1:40 am
Forum: Plugin Installation, Settings & Configuration, Problem, Errors & Bugs
Topic: Page only loading
Replies: 13
Views: 4539

Re: Page only loading

Hi

It is still incorrect. Ig shows first page from flickr no more.

I have 341 image sin flickr, but it only shows a fourth on the webpage...... When can you fix this?

Are you having more issues with the pro version, please let me know now so I dont have to get annoying mails from users.
by codepoet
December 1st, 2017, 11:45 am
Forum: Plugin Installation, Settings & Configuration, Problem, Errors & Bugs
Topic: Page only loading
Replies: 13
Views: 4539

Re: Page only loading

You have mail at lizarweb
by codepoet
November 30th, 2017, 11:02 pm
Forum: Plugin Installation, Settings & Configuration, Problem, Errors & Bugs
Topic: Page only loading
Replies: 13
Views: 4539

Re: Page only loading

ok, take a look heere: m Now both free and pro are activated. Code on page is: [FAGP id=1160] [FAG id=1160] As you can see top is not the same as bottom pictures. This is the page on Flicker: m This album has following album configured: 72157663063060478 However it displays THIS in pro version: 7215...
by codepoet
November 30th, 2017, 10:52 pm
Forum: Plugin Installation, Settings & Configuration, Problem, Errors & Bugs
Topic: Page only loading
Replies: 13
Views: 4539

Re: Page only loading

And also fix your forum. When you press submit this come up: Fatal error: Uncaught Symfony\Component\DependencyInjection\Exception\ServiceNotFoundException: You have requested a non-existent service "notification.method.board". in /var/www/weblizar/public_html/forum/vendor/symfony/dependen...
by codepoet
November 30th, 2017, 10:51 pm
Forum: Plugin Installation, Settings & Configuration, Problem, Errors & Bugs
Topic: Page only loading
Replies: 13
Views: 4539

Re: Page only loading

ok, i will change back again. And no it was not the pro version. I had to disable it because the page didnt load.

I stopped loading the page after 15 minutes. You can not say that 15 minutes is what you must be prepared to wait?

I will post again when I have changed
by codepoet
November 27th, 2017, 10:56 pm
Forum: Plugin Installation, Settings & Configuration, Problem, Errors & Bugs
Topic: Page only loading
Replies: 0
Views: 2468

Page only loading

Hi After having installed Pro the age is only showing the loading image.. m Using the free version they load fast: m Also, when I managed to get one page to load, it loaded the default album (set in settings), not the album i set in the settings for that perticular album.... No albums are private.
by codepoet
November 27th, 2017, 10:10 pm
Forum: Plugin Installation, Settings & Configuration, Problem, Errors & Bugs
Topic: Page only loading
Replies: 13
Views: 4539

Page only loading

Hi After having installed Pro the age is only showing the loading image.. m Using the free version they load fast: m Also, when I managed to get one page to load, it loaded the default album (set in settings), not the album i set in the settings for that perticular album.... No albums are private.

Go to advanced search