Color of the theme is not changed properly

Ask Theme Settings & Configuration Related Issues Here

Moderator: forum_m

Post Reply
rbgrafik
Posts: 3
Joined: June 27th, 2016, 5:42 pm

Color of the theme is not changed properly

Post by rbgrafik » June 28th, 2016, 3:22 am

Hello,

I've got a problem with a color changing in the theme. I changed it to red and it wasn't changed everything as i need it to be.

- The text in the slider button is still in blue
- Call Out Area is still in blue
- The hover on the porftfolio picture is also still in blue

Could we solve this problem out so everything could be red?

support_staff
Posts: 7204
Joined: February 26th, 2015, 1:40 pm

Re: Color of the theme is not changed properly

Post by support_staff » June 28th, 2016, 10:14 am

Hi,

Please go to Admin Dashboard >> Appearance >> Weblizar Options >> General Settings.

Now copy below css code and paste into custom css editor.

Code: Select all

.btn.btn-default {
    color: red !important;
}
body .section-content.section-image {
    background-color: red !important;
}
.item-img-overlay {
    background-color: COLOR-CODE !important;
}
Here COLOR-CODE is replaced by your choice.

Save the changes.


Thanks.

rbgrafik
Posts: 3
Joined: June 27th, 2016, 5:42 pm

Re: Color of the theme is not changed properly

Post by rbgrafik » June 28th, 2016, 1:19 pm

Thank you, everything is perfect now.

One more thing, I'm trying to translate "Loading.." while the page is loading but i couldn't do it with Loco Translator, could you help me please?

support_staff
Posts: 7204
Joined: February 26th, 2015, 1:40 pm

Re: Color of the theme is not changed properly

Post by support_staff » June 28th, 2016, 3:47 pm

Hi,

Please go to Theme Directory and open category.php, tag.php, index-banner.php, author.php, archive.php files.

Now find "loading" and replace this with below line of code.

Code: Select all

<?php _e('loading..', 'weblizar'); ?>
Save the changes.

Or you want to remove this word then add below css code into custom css editor.

Code: Select all

.loading-text{
       display:none !important;
}
save the changes.

Thanks.

rbgrafik
Posts: 3
Joined: June 27th, 2016, 5:42 pm

Re: Color of the theme is not changed properly

Post by rbgrafik » June 28th, 2016, 4:58 pm

Thank you, everything works perfectly.

support_staff
Posts: 7204
Joined: February 26th, 2015, 1:40 pm

Re: Color of the theme is not changed properly

Post by support_staff » June 29th, 2016, 10:03 am

Most Welcome.

Thanks.

Post Reply

Return to “Theme Settings & Configuration”