Whole Layout shows up wrong after installing!

Ask any plugin errors & bugs related issues here

Moderator: forum_m

Post Reply
freeaslost
Posts: 1
Joined: May 7th, 2016, 2:26 pm

Whole Layout shows up wrong after installing!

Post by freeaslost » May 7th, 2016, 3:06 pm

Hey Guys I hope you can help me?

My layout shows totally wrong now as soon as I put a gallery in my post.
For example the tiny picture that I have in my side bar shows as a massive picture now.

Please can you help me?

http://www.freeaslost.com/?p=241&preview=true

support_staff
Posts: 7086
Joined: February 26th, 2015, 1:40 pm

Re: Whole Layout shows up wrong after installing!

Post by support_staff » May 9th, 2016, 10:44 am

Hello freeaslost,
please send the gallery URL where you are using the "Lightbox Slider Pro" plugin, or send the screenshot.
thanks

blake1
Posts: 5
Joined: April 7th, 2017, 1:52 am

Re: Whole Layout shows up wrong after installing!

Post by blake1 » April 7th, 2017, 2:35 am

This is the same problem thats happening to me. can you help

support_staff
Posts: 7086
Joined: February 26th, 2015, 1:40 pm

Re: Whole Layout shows up wrong after installing!

Post by support_staff » April 7th, 2017, 10:25 am

Hello blake1,
please send the gallery URL where you are using the "Lightbox Slider Pro" plugin.
Thanks

blake1
Posts: 5
Joined: April 7th, 2017, 1:52 am

Re: Whole Layout shows up wrong after installing!

Post by blake1 » April 10th, 2017, 9:34 pm

Url the page that is messing up

http://machineryauctioneers.com

blake1
Posts: 5
Joined: April 7th, 2017, 1:52 am

Re: Whole Layout shows up wrong after installing!

Post by blake1 » April 10th, 2017, 9:46 pm

I seems to make the webiste not responsive when I insert the gallery into the home page.
Attachments
Screen-Shot-2017-04-10-at-11.11.56-AM.jpg
Screen-Shot-2017-04-10-at-11.06.46-AM.jpg
Screen-Shot-2017-04-10-at-11.06.57-AM.jpg

support_staff
Posts: 7086
Joined: February 26th, 2015, 1:40 pm

Re: Whole Layout shows up wrong after installing!

Post by support_staff » April 11th, 2017, 11:01 am

Hello blake1,
We've checked the responsiveness of your site, it is working fine, but there is an extra scroll-bar appearing on the site due to the plugin..for that you can add the following section of code in custom css-

Code: Select all

.lightbox {
display: none !important;
}
Let us know if the problem is not resolved by this.
Thanks

Post Reply

Return to “Plugin Problem, Errors & Bugs”