Page 1 of 2

Some issues after update

Posted: June 5th, 2018, 8:09 pm
by alidelmolo
Hi

I update THeme, but I have some probelms. My website is www.mtb-langhe-roero-gpx.com/

Fisrt of all, when I try to update by wordpress, there is an error: folder is alreay existed....so I change the folder name of old theme and than I install the new version.

The problems are:

SOCIAL ICON are not visible on TOP and FOOTER of the page.

In admin dashbord> theme options I can't choise the template design, i can't choise "select Home service", ecc ecc and I don't have FUN FACTS.

Can you help me?

Re: Some issues after update

Posted: June 6th, 2018, 6:19 pm
by admin
Hello,

For manual updating Pro theme , You need to Rename exisitng theme folder to "Theme-Name-2" , Then follow the steps given here . [ https://www.youtube.com/watch?v=DTF1G8_zrnc&t=5s ]


Thanks

Re: Some issues after update

Posted: June 7th, 2018, 11:50 am
by alidelmolo
I did it as you said but the result is the same. The theme is updated, but I have this problem

1)SOCIAL ICON are not visible on TOP and FOOTER of the page.

2)In admin dashbord> theme options I can't choise the template design, i can't choise "select Home service", ecc ecc and I don't have FUN FACTS.

Re: Some issues after update

Posted: June 7th, 2018, 12:57 pm
by admin
Hello.

Please contact me on mu PM : lizarweb (at) gmail (dot) com

Thanks

Re: Some issues after update

Posted: June 13th, 2018, 12:23 am
by live4christ
I am having similar issues. I have sent you an email admin.

Re: Some issues after update

Posted: June 13th, 2018, 10:57 am
by support_staff
Hello live4christ,

Please share me your issue with Temp admin access on lizarweb@gmail.com

Thanks

Re: Some issues after update

Posted: June 19th, 2018, 2:14 am
by live4christ
Hello, I received your latest email stating that a plugin was causing issues. The plugin has been deactivated but most of the issues still remain at https://cagleservice.com : Main menu drop down feature still isn't working, Services icons are not displaying correctly on the homepage, and our Google Map and other info in the footer isn't showing up.

Feel free to respond here or at my email brad19831@hotmail.com

Thank you!

Re: Some issues after update

Posted: June 19th, 2018, 11:12 am
by support_staff
Hello,

Paste the below CSS in Custom CSS box and save -

.navbar-default .navbar-nav li a, .navbar-default .navbar-nav .active a .dropdown-menu li a {
font-size: 11px !important;
}
.navbar-default .navbar-nav>li>a {
padding: 12px;
}
.enigma_maga_menu .navbar-container .navbar-nav > li > ul > li > a {
color: #ffffff;
}
.enigma_maga_menu .navbar-container .navbar-nav > li > ul > li > a:hover {
color: #31a3dd;
}

For your service icon issue -> please use font-awesome icons https://fontawesome.com/v4.7.0/icons/
We didn't find google-map in footer please give a screenshot of your issue.

Thanks.

Re: Some issues after update

Posted: June 19th, 2018, 10:55 pm
by live4christ
support_staff wrote:
June 19th, 2018, 11:12 am
Hello,

Paste the below CSS in Custom CSS box and save -

.navbar-default .navbar-nav li a, .navbar-default .navbar-nav .active a .dropdown-menu li a {
font-size: 11px !important;
}
.navbar-default .navbar-nav>li>a {
padding: 12px;
}
.enigma_maga_menu .navbar-container .navbar-nav > li > ul > li > a {
color: #ffffff;
}
.enigma_maga_menu .navbar-container .navbar-nav > li > ul > li > a:hover {
color: #31a3dd;
}

For your service icon issue -> please use font-awesome icons https://fontawesome.com/v4.7.0/icons/
We didn't find google-map in footer please give a screenshot of your issue.

Thanks.
Thank you for your help. The service icon issues is fixed. I had to deactivate the plugin "Imagify" which is a image shrinking plugin. But for some reason most of the awesome fonts don't work for me. I can only use the fonts that I had previously installed but if I try to change the font to something else or to a new one the icon is blank and nothing shows up. Do you know why that might be?

The menu fix works for mobile but for my desktop the drop-down links are so far from the main title in the menu that when you try to click on the sub title it vanishes before you can click on it or move your mouse over it. Feel free to see for yourself: https://cagleservice.com

Footer problem is fixed as well.

Re: Some issues after update

Posted: June 20th, 2018, 10:29 am
by support_staff
Hello,

Paste the below CSS in Custom CSS box and save -

.navbar-default .navbar-nav li a, .navbar-default .navbar-nav .active a .dropdown-menu li a {
font-size: 11px !important;
}
.navbar-default .navbar-nav>li>a {
padding: 12px !important;
}
.enigma_maga_menu .navbar-container .navbar-nav > li > ul > li > a {
color: #ffffff !important;
}
.enigma_maga_menu .navbar-container .navbar-nav > li > ul > li > a:hover {
color: #31a3dd !important;
}

Thanks.