Lightbox doesn't work in gallery view

Ask Plugin Installation, Settings & Configuration, Problem, Errors & Bugs Related issues Here

Moderator: forum_m

Post Reply
fabi_itci
Posts: 1
Joined: February 12th, 2015, 9:13 pm

Lightbox doesn't work in gallery view

Post by fabi_itci » July 13th, 2015, 1:10 pm

Hy there

I've got the problem that when i activate the "album view" the tumbnail images open as a whole page, not in lightbox.
is there a possiblity to fix this?

kind regards

Fabian
(http://www.lumina-obscura.com/fabian/)

User avatar
admin
Site Admin
Posts: 2880
Joined: June 5th, 2014, 1:03 am

Re: Lightbox doesn't work in gallery view

Post by admin » July 13th, 2015, 5:05 pm

Hi,

Can you provide me temporary access of your site admin to display your album images in lightbox.

Please send me your login info at lizarweb[at]gmail[dot]com .

Thanks

crenshaw05s
Posts: 3
Joined: September 18th, 2015, 10:18 pm

Re: Lightbox doesn't work in gallery view

Post by crenshaw05s » September 22nd, 2015, 8:35 pm

I just installed this plugin and I am having the same issue as the poster above. Was a solution found? If yes, would you share that solution on here not only for myself but for others who may/may not be experiencing the same problems?


Just did an inspect element check and the following errors show. Don't know what they mean but maybe it will help... especially don't understand the enigma one because I have the webilizer template, not enigma...?

http://fonts.googleapis.com/css?family= Failed to load resource: the server responded with a status of 400 (Bad Request)
enigma_lightbox.js?ver=4.3.1:3 Uncaught TypeError: jQuery(...).nivoLightbox is not a function
http://fonts.googleapis.com/css?family= Failed to load resource: the server responded with a status of 400 (Bad Request)

User avatar
admin
Site Admin
Posts: 2880
Joined: June 5th, 2014, 1:03 am

Re: Lightbox doesn't work in gallery view

Post by admin » September 23rd, 2015, 10:45 am

Hi,

Many time other theme and plugin jquery library is conflict with our plugin.

So can you provide me temporary access of your site admin to check and resolve this issue on your server.

Please send me your login info at lizarweb[at]gmail[dot]com .


Thanks

crenshaw05s
Posts: 3
Joined: September 18th, 2015, 10:18 pm

Re: Lightbox doesn't work in gallery view

Post by crenshaw05s » September 30th, 2015, 7:30 pm

Just sent the requested e-mail. Thanks!

crenshaw05s
Posts: 3
Joined: September 18th, 2015, 10:18 pm

Re: Lightbox doesn't work in gallery view

Post by crenshaw05s » October 11th, 2015, 7:23 pm

Just checking in. Have you had a chance to address my issue? I click on album, then click on photo in album and lightbox still doesn't load? Thanks and I look forward to your reply.

~ Leslie

User avatar
admin
Site Admin
Posts: 2880
Joined: June 5th, 2014, 1:03 am

Re: Lightbox doesn't work in gallery view

Post by admin » October 12th, 2015, 1:57 pm

Hi,

Can you share me that gallery page url?

Thanks

Post Reply

Return to “Plugin Installation, Settings & Configuration, Problem, Errors & Bugs”