Page 1 of 1

Image thumbnails not showing

Posted: October 25th, 2016, 4:32 pm
by goranhoracek
Hi,

as stated in the subject, image thumbnails are not displayed. Just blank space, but I can click where the images should be and they open. Could you please help me fix this?

http://www.goranhoracek.com/blog/maya-p ... h-headset/

Re: Image thumbnails not showing

Posted: October 25th, 2016, 5:22 pm
by support_staff
Hello goranhoracek,
please add the following section of code in custom css-

Code: Select all

.weblizar-portfolio-grid li {
opacity:1 !important;
}

Re: Image thumbnails not showing

Posted: October 25th, 2016, 6:26 pm
by goranhoracek
Thank you for your fast response and the issue is now resolved!! :D

Re: Image thumbnails not showing

Posted: October 26th, 2016, 11:09 am
by support_staff
Hello goranhoracek,
please let us know for further assistance.
Thanks.

Re: Image thumbnails not showing

Posted: January 21st, 2017, 9:15 pm
by erdeme61
support_staff wrote:Hello goranhoracek,
please add the following section of code in custom css-

Code: Select all

.weblizar-portfolio-grid li {
opacity:1 !important;
}
Hey There, im having the same issue and i used your css code but i cant use three column now. i have three column choosed but its 2 column always. im using masonary and without pagination. Thank you.

Re: Image thumbnails not showing

Posted: January 23rd, 2017, 10:48 am
by support_staff
Hello erdeme61,
please share the site URL where you are using the plugin.
Thanks.