Links not working

Ask your query related with Ultimate Responsive Image Slider Pro plugin In this Forum

Moderator: forum_m

Post Reply
vdtu004
Posts: 2
Joined: October 6th, 2016, 8:54 pm

Links not working

Post by vdtu004 » October 6th, 2016, 11:33 pm

I've bought the pro slider since tonight.
For a second or two i had the option 'to link from a slide' working.

Now i'm checking this function on an other computer and it isn't working anymore... I only get a little hand instead of the link to the internal page.

The second problem is that i can't get the tittle box/background to dissapear. I don't need it, but whatever color or capacity i give it, it remains visible.

Would really appreactie your help!

URL = www.vandee-nieuw.nl

vdtu004
Posts: 2
Joined: October 6th, 2016, 8:54 pm

Re: Links not working

Post by vdtu004 » October 7th, 2016, 12:33 am

After looking around on the forum i've found one solution already.

To turn of the description background i've added the following to my custom css:
.desc-in{
display:none !important;
}

This works flawlessly!

I've now switched the layout to #1, and clicking the slide is working again! Don't know why it doesn't work in layout 4 which i chose earlier, but this works.

Would like to know what to do when i want to go back to layout 4, so i'm keeping my ears open for solutions/suggestions.

support_staff
Posts: 7199
Joined: February 26th, 2015, 1:40 pm

Re: Links not working

Post by support_staff » October 7th, 2016, 10:55 am

Hello vdtu004,
please share the URL, where you are using the "Ultimate Responsive Image Slider Pro" plugin with #layout4 and links are not working. We'll test the issue and let you know about this.
Thanks.

orionmot
Posts: 2
Joined: October 17th, 2016, 10:19 pm

Re: Links not working

Post by orionmot » October 18th, 2016, 6:55 pm

please send me the file via email to fix my issue with photos on slider not linking.

here is my test page for my website: http://www.orionmott.com/just-in-case/

please send me this fix to my email

orionmott(at) gmail.com

thanks

support_staff
Posts: 7199
Joined: February 26th, 2015, 1:40 pm

Re: Links not working

Post by support_staff » October 19th, 2016, 10:27 am

Hello orionmot,
please share the temp access of your site at lizarweb[at]gmail[dot]com
We'll test the issue and let you know about this asap.
Thanks

Post Reply

Return to “Ultimate Responsive Image Slider Pro”