Not working

Ask any plugin errors & bugs related issues here

Moderator: forum_m

clivewebmaster
Posts: 4
Joined: August 12th, 2014, 7:49 am

Not working

Post by clivewebmaster » August 12th, 2014, 8:57 am

Hi paid for the pro version, the problem i'm having is when i insert the short code it kills the page and shows as a blank page.
I'm running WordPress 3.9.2 the site is www.cliveschool.co.nz

your help will be much appreciate as my client wants this plugin

Thanks Peter

User avatar
admin
Site Admin
Posts: 2880
Joined: June 5th, 2014, 1:03 am

Re: Not working

Post by admin » August 12th, 2014, 9:02 am

Dear Clive ,

Here is the Documentation Link : http://weblizar.com/documentation/plugi ... rsion-1-3/

Please go through the link.

Thanks

User avatar
admin
Site Admin
Posts: 2880
Joined: June 5th, 2014, 1:03 am

Re: Not working

Post by admin » August 12th, 2014, 2:58 pm

Dear Clive,

Share Gallery URL where you are using shortcode?

We will check this out and post you soon.

Thanks
Weblizar

clivewebmaster
Posts: 4
Joined: August 12th, 2014, 7:49 am

Re: Not working

Post by clivewebmaster » August 13th, 2014, 5:17 am


User avatar
admin
Site Admin
Posts: 2880
Joined: June 5th, 2014, 1:03 am

Re: Not working

Post by admin » August 13th, 2014, 12:47 pm

Hello Peter,

I have checked your site http://www.cliveschool.co.nz/ and i am very impress with your clive school site design. I appreciate your work for kids school. I did not see anything wrong in your site.

But for find to exact problem i have required temporary access of your site admin . Please send me login credential at lizarweb[at]gmail[dot].com.

Thanks

User avatar
admin
Site Admin
Posts: 2880
Joined: June 5th, 2014, 1:03 am

Re: Not working

Post by admin » August 13th, 2014, 1:06 pm

Oh i get the problem now, actually your site also made by bootstrap framework and in our plugin we are using bootstrap css. That's reason your site is conflict on particular gallery page. For remove some unused css we need to your site admin temporary access.

Thanks,
Weblizar

User avatar
admin
Site Admin
Posts: 2880
Joined: June 5th, 2014, 1:03 am

Re: Not working

Post by admin » August 13th, 2014, 2:24 pm

Hello Peter,

Can you clear me that what exactly username for this login.

And yes after process complete i will delete this info message .

Thanks

User avatar
admin
Site Admin
Posts: 2880
Joined: June 5th, 2014, 1:03 am

Re: Not working

Post by admin » August 13th, 2014, 2:40 pm

Hello Peter,

your problem is now resolved. Check This link http://www.cliveschool.co.nz/gallery-test/.

Thanks

clivewebmaster
Posts: 4
Joined: August 12th, 2014, 7:49 am

Re: Not working

Post by clivewebmaster » August 14th, 2014, 8:22 am

Hi, thanks for that, I edited and put the schools galleries in this page http://www.cliveschool.co.nz/celebrating-clive-kids-2/
A couple of issues i came across the first one is a large amount of white space between the galleries is there anyway to reduced that?
the other is when I close a gallery popup window the 3 videos that are on the page go missing? not sure what's up with that?

Thank you for your fantastic support, I'll have to write a really good review for you on this plugin.

Much appreciated Peter

login *** master
password rea***123

clivewebmaster
Posts: 4
Joined: August 12th, 2014, 7:49 am

Re: Not working

Post by clivewebmaster » August 14th, 2014, 12:33 pm

Done review

http://wordpress.org/support/view/plugi ... to-gallery

This is a great gallery plugin, I installed most of the gallery plugins and i found this to be the best, also well worth upgrading to the pro version it's only $10 and is worth every cent of it! I had a couple of questions and found the support to be fast and detailed. This is the first plugin I've reviewed and as a web developer I felt the need too. You can see this plugin here on my clients website

Post Reply

Return to “Plugin Problem, Errors & Bugs”