several issues

Ask any plugin errors & bugs related issues here

Moderator: forum_m

Post Reply
adrienne
Posts: 23
Joined: May 17th, 2016, 1:16 am

several issues

Post by adrienne » August 9th, 2016, 7:02 pm

Hi there,

I bought en downloaded Responsive Photo Gallery Pro a few days ago and I'm experiencing several issues:

1. Light box style Photobox (which I prefer) is responding weird on a Ipad; the two buttons on top are hidden underneath the menu. Which means that the large preview can't be stopped or slideshow can't be started (http://www.globalheartbeats.com/gallery/india/)
2. the other Light box styles are not working at all; images open as a regular JPEG
3. Image hoover animation doesn't seem to have any effect on image after mouse hoover

Can you help me fix this? Thanks so much in advance!
(by the way, I'm using the Enigma premium theme)

Hope to hear from you soon

support_staff
Posts: 7189
Joined: February 26th, 2015, 1:40 pm

Re: several issues

Post by support_staff » August 10th, 2016, 12:09 pm

Hello adrienne,
for the buttons to show on ipad view, add the following section of code in custom css-

Code: Select all

#enigma_nav_top.affix{
z-index:999 !important;
}
And the lightbox & the hover animation effect needs to be checked. For that please share the admin access of site at- lizarweb[at]gmail[dot]com
Thanks

adrienne
Posts: 23
Joined: May 17th, 2016, 1:16 am

Re: several issues

Post by adrienne » August 10th, 2016, 5:56 pm

Added the code and Ipad view is working like e charm! Thanks!
I shared admin acces to my site for the other issues

Thanks so far!

adrienne
Posts: 23
Joined: May 17th, 2016, 1:16 am

Re: several issues

Post by adrienne » August 15th, 2016, 11:21 pm

were you able to find out why the other light box styles and hoover animations are not working?

User avatar
admin
Site Admin
Posts: 2880
Joined: June 5th, 2014, 1:03 am

Re: several issues

Post by admin » August 16th, 2016, 12:07 pm

Hello,

Yes we have a solution. Kindly provide us your website's admin access to fix this.

Thanks

adrienne
Posts: 23
Joined: May 17th, 2016, 1:16 am

Re: several issues

Post by adrienne » August 17th, 2016, 12:35 am

That's great news! I provided admin acces to my website

Post Reply

Return to “Plugin Problem, Errors & Bugs”