Page 1 of 1

several issues

Posted: August 9th, 2016, 7:02 pm
by adrienne
Hi there,

I bought en downloaded Responsive Photo Gallery Pro a few days ago and I'm experiencing several issues:

1. Light box style Photobox (which I prefer) is responding weird on a Ipad; the two buttons on top are hidden underneath the menu. Which means that the large preview can't be stopped or slideshow can't be started (http://www.globalheartbeats.com/gallery/india/)
2. the other Light box styles are not working at all; images open as a regular JPEG
3. Image hoover animation doesn't seem to have any effect on image after mouse hoover

Can you help me fix this? Thanks so much in advance!
(by the way, I'm using the Enigma premium theme)

Hope to hear from you soon

Re: several issues

Posted: August 10th, 2016, 12:09 pm
by support_staff
Hello adrienne,
for the buttons to show on ipad view, add the following section of code in custom css-

Code: Select all

#enigma_nav_top.affix{
z-index:999 !important;
}
And the lightbox & the hover animation effect needs to be checked. For that please share the admin access of site at- lizarweb[at]gmail[dot]com
Thanks

Re: several issues

Posted: August 10th, 2016, 5:56 pm
by adrienne
Added the code and Ipad view is working like e charm! Thanks!
I shared admin acces to my site for the other issues

Thanks so far!

Re: several issues

Posted: August 15th, 2016, 11:21 pm
by adrienne
were you able to find out why the other light box styles and hoover animations are not working?

Re: several issues

Posted: August 16th, 2016, 12:07 pm
by admin
Hello,

Yes we have a solution. Kindly provide us your website's admin access to fix this.

Thanks

Re: several issues

Posted: August 17th, 2016, 12:35 am
by adrienne
That's great news! I provided admin acces to my website