Add New Member

Moderator: forum_m

Post Reply
hadad2016
Posts: 190
Joined: December 18th, 2015, 4:06 am

Add New Member

Post by hadad2016 » November 17th, 2016, 3:57 am

Hello;

Every time I Add New Member as soon as I publish the member I get this message, any ideas?

Thank you for your time
Capture - 11-16-16.PNG

support_staff
Posts: 7277
Joined: February 26th, 2015, 1:40 pm

Re: Add New Member

Post by support_staff » November 17th, 2016, 3:45 pm

please send the temp access of site with url at lizarweb[at]gmail[dot]com
We'll resolve the issue asap.


Note: please mention the link of this forum in mail.
Thanks.

hadad2016
Posts: 190
Joined: December 18th, 2015, 4:06 am

Re: Add New Member

Post by hadad2016 » November 18th, 2016, 9:48 am

The site url is already emailed ...

Thank you

dewright1975
Posts: 8
Joined: August 26th, 2015, 1:28 am

Re: Add New Member

Post by dewright1975 » December 8th, 2016, 3:19 am

I am having the same issue. When I go to add a new member. Has a solution been found?

dewright1975
Posts: 8
Joined: August 26th, 2015, 1:28 am

Re: Add New Member

Post by dewright1975 » December 8th, 2016, 3:45 am

dewright1975 wrote:I am having the same issue. When I go to add a new member. Has a solution been found?
Okay-I discovered the problem here. You must first create departments. Then you can create members.

support_staff
Posts: 7277
Joined: February 26th, 2015, 1:40 pm

Re: Add New Member

Post by support_staff » December 8th, 2016, 11:45 am

Hello,

dewright1975

Le us know for further query

Post Reply

Return to “Theme Installation, Settings & Configuration, Problem, Error & Bug”