Some issues after update

Ask Enigma Premium Theme Installation, Settings & Configuration, Problem, Error & Bug Related Issues Here

Moderator: forum_m

alidelmolo
Posts: 6
Joined: January 12th, 2017, 9:59 pm

Some issues after update

Post by alidelmolo » June 5th, 2018, 8:09 pm

Hi

I update THeme, but I have some probelms. My website is www.mtb-langhe-roero-gpx.com/

Fisrt of all, when I try to update by wordpress, there is an error: folder is alreay existed....so I change the folder name of old theme and than I install the new version.

The problems are:

SOCIAL ICON are not visible on TOP and FOOTER of the page.

In admin dashbord> theme options I can't choise the template design, i can't choise "select Home service", ecc ecc and I don't have FUN FACTS.

Can you help me?

User avatar
admin
Site Admin
Posts: 2880
Joined: June 5th, 2014, 1:03 am

Re: Some issues after update

Post by admin » June 6th, 2018, 6:19 pm

Hello,

For manual updating Pro theme , You need to Rename exisitng theme folder to "Theme-Name-2" , Then follow the steps given here . [ https://www.youtube.com/watch?v=DTF1G8_zrnc&t=5s ]


Thanks

alidelmolo
Posts: 6
Joined: January 12th, 2017, 9:59 pm

Re: Some issues after update

Post by alidelmolo » June 7th, 2018, 11:50 am

I did it as you said but the result is the same. The theme is updated, but I have this problem

1)SOCIAL ICON are not visible on TOP and FOOTER of the page.

2)In admin dashbord> theme options I can't choise the template design, i can't choise "select Home service", ecc ecc and I don't have FUN FACTS.
Attachments
02.JPG
01.JPG

User avatar
admin
Site Admin
Posts: 2880
Joined: June 5th, 2014, 1:03 am

Re: Some issues after update

Post by admin » June 7th, 2018, 12:57 pm

Hello.

Please contact me on mu PM : lizarweb (at) gmail (dot) com

Thanks

live4christ
Posts: 25
Joined: December 3rd, 2016, 3:53 am

Re: Some issues after update

Post by live4christ » June 13th, 2018, 12:23 am

I am having similar issues. I have sent you an email admin.

support_staff
Posts: 7192
Joined: February 26th, 2015, 1:40 pm

Re: Some issues after update

Post by support_staff » June 13th, 2018, 10:57 am

Hello live4christ,

Please share me your issue with Temp admin access on lizarweb@gmail.com

Thanks

live4christ
Posts: 25
Joined: December 3rd, 2016, 3:53 am

Re: Some issues after update

Post by live4christ » June 19th, 2018, 2:14 am

Hello, I received your latest email stating that a plugin was causing issues. The plugin has been deactivated but most of the issues still remain at https://cagleservice.com : Main menu drop down feature still isn't working, Services icons are not displaying correctly on the homepage, and our Google Map and other info in the footer isn't showing up.

Feel free to respond here or at my email brad19831@hotmail.com

Thank you!

support_staff
Posts: 7192
Joined: February 26th, 2015, 1:40 pm

Re: Some issues after update

Post by support_staff » June 19th, 2018, 11:12 am

Hello,

Paste the below CSS in Custom CSS box and save -

.navbar-default .navbar-nav li a, .navbar-default .navbar-nav .active a .dropdown-menu li a {
font-size: 11px !important;
}
.navbar-default .navbar-nav>li>a {
padding: 12px;
}
.enigma_maga_menu .navbar-container .navbar-nav > li > ul > li > a {
color: #ffffff;
}
.enigma_maga_menu .navbar-container .navbar-nav > li > ul > li > a:hover {
color: #31a3dd;
}

For your service icon issue -> please use font-awesome icons https://fontawesome.com/v4.7.0/icons/
We didn't find google-map in footer please give a screenshot of your issue.

Thanks.

live4christ
Posts: 25
Joined: December 3rd, 2016, 3:53 am

Re: Some issues after update

Post by live4christ » June 19th, 2018, 10:55 pm

support_staff wrote:
June 19th, 2018, 11:12 am
Hello,

Paste the below CSS in Custom CSS box and save -

.navbar-default .navbar-nav li a, .navbar-default .navbar-nav .active a .dropdown-menu li a {
font-size: 11px !important;
}
.navbar-default .navbar-nav>li>a {
padding: 12px;
}
.enigma_maga_menu .navbar-container .navbar-nav > li > ul > li > a {
color: #ffffff;
}
.enigma_maga_menu .navbar-container .navbar-nav > li > ul > li > a:hover {
color: #31a3dd;
}

For your service icon issue -> please use font-awesome icons https://fontawesome.com/v4.7.0/icons/
We didn't find google-map in footer please give a screenshot of your issue.

Thanks.
Thank you for your help. The service icon issues is fixed. I had to deactivate the plugin "Imagify" which is a image shrinking plugin. But for some reason most of the awesome fonts don't work for me. I can only use the fonts that I had previously installed but if I try to change the font to something else or to a new one the icon is blank and nothing shows up. Do you know why that might be?

The menu fix works for mobile but for my desktop the drop-down links are so far from the main title in the menu that when you try to click on the sub title it vanishes before you can click on it or move your mouse over it. Feel free to see for yourself: https://cagleservice.com

Footer problem is fixed as well.

support_staff
Posts: 7192
Joined: February 26th, 2015, 1:40 pm

Re: Some issues after update

Post by support_staff » June 20th, 2018, 10:29 am

Hello,

Paste the below CSS in Custom CSS box and save -

.navbar-default .navbar-nav li a, .navbar-default .navbar-nav .active a .dropdown-menu li a {
font-size: 11px !important;
}
.navbar-default .navbar-nav>li>a {
padding: 12px !important;
}
.enigma_maga_menu .navbar-container .navbar-nav > li > ul > li > a {
color: #ffffff !important;
}
.enigma_maga_menu .navbar-container .navbar-nav > li > ul > li > a:hover {
color: #31a3dd !important;
}

Thanks.

Post Reply

Return to “Theme Installation, Settings & Configuration, Problem, Error & Bug”